εργαλεία βαφής
 • Προϊόντα

  Η εταιρεία πέραν των από αυτής κατασκευαζόμενων εργαλείων βαφής, προσφέρει και μεγάλη ποικιλία συναφών προϊόντων ελεγμένης ποιότητας και σε ανταγωνιστηκές τιμές που προμηθεύεται από το εξωτέρικο ή και το εσωτερικό από ελεγμένους και αξιόπιστους προμηθευτές.

  Περισσότερα

 • Παραγωγή

  Η "ΖΗΤΑ" δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων της γιατί πιστεύει πως αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα, όταν πρόκειται για προϊόντα που δεν προβάλλονται μέσω μαζικής διαφήμισης.

   

   

  Περισσότερα

 • Διανομή

  Μετά απο τόσα χρόνια στην αγορά το δίκτυο πώλησης της εταιρείας είναι μεγάλο και καλύπτει σχεδόν όλη την χώρα. Το σύνθημα είνα καλός πελάτης είναι ο ευχαριστημένος πελάτης και είναι κάτι το οποίο έχει επιτευχθεί.

   

  Περισσότερα

 • Τεχνολογία

  Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό μεγάλης δυναμικότητας. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία διαθέτει μια πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής πινέλων βαφής και εξειδικευμένο εξοπλισμό για την παραγωγή βουρτσών και ρολών βαφής.  Περισσότερα...

Τεχνολογία

Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό μεγάλης δυναμικότητας. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία διαθέτει μια πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής πινέλων βαφής και εξειδικευμένο εξοπλισμό για την παραγωγή βουρτσών και ρολών βαφής.